Al een langere tijd op zoek naar een heerlijke, grote en luxe design bank, maar kunt u er geen een vinden die aan uw wensen en eisen voldoet? Het vinden van de juiste bank is natuurlijk hartstikke belangrijk! Een bank is een heerlijke plek om uit te rusten na een lange werkdag en om lekker met het gezin TV te kunnen kijken. Bij Design & Interieur bieden wij de mooiste design banken aan! Wij zijn ervan overtuigd dat u hier uw droombank zult vinden. Onze luxe meubels worden gemaakt in Turkije in samenwerking met Saloni Mobilya en zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Bij ons is er van alles mogelijk op het gebied van stoffen, maar ook qua afmetingen van de meubels. Wilt u meer persoonlijk advies ontvangen? Kom dan langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op via de website.

Design & Interieur is al meer dan 2 jaar zowel online als in de winkel, uw meubelwinkel met het meest luxe aanbod. De meeste modellen die u bij ons zult vinden zijn Italiaans. Dat u terecht kunt voor op maat gemaakte design banken bij ons, dat is geen verrassing meer. Naast dat wij design banken aanbieden, hebben wij ook nog andere exclusieve meubels in ons assortiment. Het is bij ons ook mogelijk om diverse tafels te kopen. Of u nou op zoek bent naar een salontafel of een keukentafel van marmer, het is bij ons te vinden! Naast luxe tafels bieden wij ook stoelen aan, zoals eetkamerstoelen of stoelen voor in der woonkamer. Onze designs worden bijna niet meer van hout gemaakt, maar juist van metaal. Hiervoor is gekozen omdat dit niet alleen duurzaam is, maar ook langer in goede staat blijft. U bent dus gegarandeerd van een stevige kwaliteit en ook onze stoffen hebben een hoge kwaliteit. Daarnaast worden onze designs gemaakt en ontworpen in Turkije door internationale designers. Zij zijn werkzaam voor verschillende landen over de hele wereld.

Dat u bij ons gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, dat is een ding wat zeker is! U kunt bij ons uw eigen wensen opgeven en dit kunnen wij voor u realiseren. Voor design banken bent u dus bij ons aan het juiste adres, maar ook voor tafels en stoelen. Met onze internationale designers uit Turkije bent u verzekerd van de meest exclusiefste meubels. De levering van onze meubels is binnen 8 weken. Wij kijken ernaar uit u verder te mogen helpen met het realiseren van uw nieuwe interieur! Bekijk onze website om in contact met ons te komen.