Veel mensen vinden het zoeken naar exclusieve meubels erg lastig, want tegenwoordig lijkt iedereen zijn woonkamer of keuken op elkaar. Niks is meer uniek en u wilt zich daar graag van onderscheiden. Bij Design & Interieur bent u daarvoor op het juiste adres! Door ons brede aanbod in diverse meubels bent u gegarandeerd van een meubelstuk dat bij u in de smaak valt. Het is bij ons ook mogelijk om uw eigen maten en stoffen te kiezen, zo bent u verzekerd van de meest exclusieve meubels! Onze catalogus wordt gemaakt in Turkije in samenwerking met Saloni Mobilya. Onze meubels beschikken over stevige kwaliteit en de stoffen van onze banken en stoelen hebben een hoge kwaliteit. U bent bij ons gegarandeerd van de beste meubels! Bent u nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze winkel om onze meubels in het echt te bekijken.

Dat u bij ons gegarandeerd bent van de meest luxe meubels, daar kunt u niet meer omheen! Design & Interieur is een meubelwinkel die al langer dan twee jaar bestaat, zowel online als in de winkel. Wij bieden een breed assortiment aan met allerlei diverse, exclusieve meubels. Zo worden bijvoorbeeld onze tafels bijna niet meer gemaakt van hout, maar juist meer van metaal. Dit wordt gedaan zodat de meubels langer in goede staat blijven en dus ook langer meegaan. Super duurzaam voor uw portemonnee en het milieu! Daarnaast verkopen wij ook design banken (sofa sets) en diverse eet- en woonkamerstoelen. Al onze exclusieve meubels worden gemaakt in Turkije door internationale designers die werkzaam zijn voor verschillende landen. Daarnaast zijn de meeste modellen die wij aanbieden Italiaans. Zo weet u zeker dat u gegarandeerd kwaliteit bij ons kunt verwachten!

Niks is lekkerder dan een nieuw interieur in uw huis. Of dit nou gaat om een sofa of een mooie keukentafel, bij ons is het allemaal te vinden. Daarnaast kunt u het stijlen met uw eigen gewenste stoffen en kunt u de juiste maten doorgeven. Onze levering is binnen 8 weken, omdat het uit Turkije moet komen. Maar het zal absoluut het wachten waard zijn, want daarna bent u gegarandeerd van de meest exclusieve meubels in uw eigen huis! Kom langs bij ons in de winkel voor extra persoonlijk advies of neem contact met ons op via de website. We kijken ernaar uit om uw droombank te mogen realiseren!